“Passie voor bouwen”

Verbouw

U wilt uw woning gaan verbouwen maar waar moet u moet beginnen?
Wij kunnen u vakkundig helpen met uw geplande verbouwing(en).

Daarom kiest u voor aannemersbedrijf veenvliet

Zorgeloos verbouwen

De tijd verandert. En uw wensen veranderen mee. U wilt bijvoorbeeld meer lichtinval, meer ruimte of meer privacy. Of u wilt gewoon iets heel anders. Elke verbouwing is uniek.

De kracht van verbouwen is voor ons het aansluiten bij de wensen van de klant én het bestaande pand in ere houden. Dit doen we bijvoorbeeld door de juiste bouwmaterialen te kiezen. Als dat nodig is, huren we de juiste specialist of onderaannemer in.

Bovendien wilt u bij een verbouwing niet teveel overlast. Kleine en praktische zaken die ineens belangrijk zijn. Wij houden er rekening mee. Ook hierin is Aannemersbedrijf Veenvliet een betrouwbaar bedrijf.

1

Ontwerp

Heeft u bepaalde ideeën voor uw woonruimte? Wat u voor ogen heeft, gaan we met u bespreken. We denken met u mee, om samen een mooi eindresultaat vorm te geven.

2

Realisatie

Bij akkoord starten we met de realisatie. We beginnen met het maken van tijdelijke voorzieningen, om de overlast voor u tot een minimum te beperken. Tijdens de realisatie houden we korte lijntjes met u als klant.

3

Oplevering

Het werk is gedaan. Uw woonwens is waargemaakt. Tijd voor de formele oplevering. Dit is een feestelijk moment waarop de opdrachtgever akkoord geeft op de afronding van de opdracht.

Bekijk onze recente projecten

Een greep uit onze projecten

Benieuwd wat wij voor u
kunnen betekenen?