“Passie voor bouwen”

Renovatie en restauratie

Wij leveren uitsluitend kwaliteit en hebben alle kennis in huis om uw geplande renovatiewerkzaamheden te verrichten.

Daarom kiest u voor aannemersbedrijf veenvliet

Specialist in restaureren van gebouwen en monumenten

Renovatie en restauratie is een vak apart. Het vraagt om kennis van authentieke bouwtechnieken, materialen en bouwstijlen. Het detail is belangrijk. U wens is om uw woning of pand gebruiksvriendelijk te maken én het in originele staat te houden. Karakteristieke details mogen niet verloren gaan. Vraag ons gerust om advies.

Maar ook voor de renovatie van uw (bad)kamer, keuken of slaapkamer bent u bij ons aan het juiste adres. Onze inzet is om uw wensen waar te maken, waarbij we nauwkeurig letten op de beschikbare ruimte. Deze moet zo efficiënt mogelijk ingericht worden.

1

Ontwerp

Heeft u bepaalde ideeën voor uw woonruimte? Wat u voor ogen heeft, gaan we met u bespreken. We denken met u mee, om samen een mooi eindresultaat vorm te geven.

2

Realisatie

Bij akkoord starten we met de realisatie. We beginnen met het maken van tijdelijke voorzieningen, om de overlast voor u tot een minimum te beperken. Tijdens de realisatie houden we korte lijntjes met u als klant.

3

Oplevering

Het werk is gedaan. Uw woonwens is waargemaakt. Tijd voor de formele oplevering. Dit is een feestelijk moment waarop de opdrachtgever akkoord geeft op de afronding van de opdracht.

Bekijk onze recente projecten

Een greep uit onze projecten

Benieuwd wat wij voor u
kunnen betekenen?