“Passie voor bouwen”

Nieuwbouw

Bent u op zoek naar een bewezen partner in nieuwbouwprojecten? Wij hebben jarenlange ervaring in de woningbouw.
Wij begeleiden uw bouwproject vanaf de ontwikkeling van de tekeningen tot aan de oplevering van uw huis.

Aannemersbedrijf Veenvliet

Maakt een thuis van uw woondromen

Het bouwen van een woning of bedrijfspand is een hele investering. Er is veel tijd nodig voor het regelen en organiseren. Met onze kennis kunnen wij veel uit handen nemen. Wij sturen het proces graag voor u aan en geven vakkundig advies. Hierdoor bespaart u veel tijd en komt u niet voor verrassingen te staan.

Uit handen geven is ook een risico. U bent daarom op zoek naar een betrouwbare en ervaren aannemer. Zodat u weet dat het goed komt. Wij bieden u een gepaste begeleiding tijdens de bouw en zullen u blijvend adviseren.

1

Ontwerp

Heeft u bepaalde ideeën voor uw woonruimte? Wat u voor ogen heeft, gaan we met u bespreken. We denken met u mee, om samen een mooi eindresultaat vorm te geven.

2

Realisatie

Bij akkoord starten we met de realisatie. We beginnen met het maken van tijdelijke voorzieningen, om de overlast voor u tot een minimum te beperken. Tijdens de realisatie houden we korte lijntjes met u als klant.

3

Oplevering

Het werk is gedaan. Uw woonwens is waargemaakt. Tijd voor de formele oplevering. Dit is een feestelijk moment waarop de opdrachtgever akkoord geeft op de afronding van de opdracht.

Bekijk onze recente projecten

Een greep uit onze projecten

Benieuwd wat wij voor u
kunnen betekenen?