“Passie voor bouwen”

Onderhoud

Bij onderhoud kunt u denken aan voorkomende klussen zoals schilderwerk, voegrenovatie, stucwerk, kozijnen en nog veel meer.
In feite verzorgen wij al het onderhoud aan uw woningen en/of bedrijfspanden.

Daarom kiest u voor aannemersbedrijf veenvliet

Wij nemen u het werk uit handen

Elk pand heeft onderhoud nodig. Een kleine reparatie, maar soms ook een groter project. Onderhoud van uw pand is behoud van uw pand. Wij inventariseren graag met u de onderhoudsbehoeften, spreken met u door over de kosten en voeren de werkzaamheden uit. Onze veelzijdigheid als aannemer komt goed van pas.

Of het nu gaat over een lekkend dak, het vervangen van een plafond of het repareren van een schuurdeur. Of om inbraakschade, vernieuwen van kozijnen, aanbrengen van isolatie beglazing, lekkages, dakgoten, dakramen, isolatie-toepassingen, trappen, dakkappellen, keukens, maatwerkkasten, schuifwanden enzovoort...

1

Ontwerp

Heeft u bepaalde ideeën voor uw woonruimte? Wat u voor ogen heeft, gaan we met u bespreken. We denken met u mee, om samen een mooi eindresultaat vorm te geven.

2

Realisatie

Bij akkoord starten we met de realisatie. We beginnen met het maken van tijdelijke voorzieningen, om de overlast voor u tot een minimum te beperken. Tijdens de realisatie houden we korte lijntjes met u als klant.

3

Oplevering

Het werk is gedaan. Uw woonwens is waargemaakt. Tijd voor de formele oplevering. Dit is een feestelijk moment waarop de opdrachtgever akkoord geeft op de afronding van de opdracht.

Bekijk onze recente projecten

Een greep uit onze projecten

Benieuwd wat wij voor u
kunnen betekenen?